Cumpără Ghid Online Șomaj Tehnic (format pdf)

Șomajul Tehnic

 

GHID COMPLET

 

În contextul pandemiei COVID-19 , la data de 25 martie 2020, peste 300.000 de angajați au contractele de muncă suspendate și urmează fie trimiși în șomaj tehnic.

Este vital faci procedura în mod corect, pentru a obține indemnizația din partea statului și să-ți protejezi astfel afacerea.

 

De ce ai nevoie de acest ghid pentru șomaj tehnic?

Suntem obișnuiți scriem informat, din surse verificate. Articolele noastre legate de dreptul muncii în contextul pandemiei COVID-19 au fost citite de aproape jumătate de milion de persoane în mai puțin de o săptămână.

 

În România șomajul tehnic  nu s-a mai aplicat de aproape 2 decenii pe scară largă, când au venit privatizările . Atunci s-a făcut superficial. Acum nu mai e cazul: economia țării și viitorul afacerilor depind de aceste indemnizații. Este foarte important aplici procedurile corect, pentru ca lumea fie în siguranță și după această perioadă, iar tu te poți redresa cât mai curând.

Procedurile sunt neclare, iar ordonanțele emise recent nu aduc luminăÎn această perioadă, nu ai nevoie de incertitudini . Ai nevoie de informații concrete, de la persoane care știu le interpreteze corect, nu te expună riscurilor. Mai ales când vorbim de drepturile salariațiilor tăi, pe care trebuie îi protejezi conform legii. Iar aici intervin specialiștii  avocatoo.ro .

Citim , analizăm și corelăm toate dispozițiile pentru tine, astfel încât implementezi procedurile exact. 

Am studiat și răspuns la zeci de întrebări pe care și le-au pus antreprenorii în legătură cu șomajul l tehnic, cu legile și procedurile în față. Nu lăsăm nimic la voia întâmplării

 

Cui se adresează ghidul?

Tuturor angajatorilor, indiferent de mărime sau domeniu de activitate, care sunt afectați de pandemia COVID-19 și sunt nevoiți trimită o parte sau toți angajații în șomaj tehnic sau vor vadă ce opțiuni au pentru a-și adapta businessul la noul context.

 

Ce găsești în ghid?

Răspunsurile la întrebările tale și la opțiunile pe care le ai cu privire la procedura de șomaj tehnic

 

Ți -ai pus multe întrebări în ultima perioadă:

·          trebuie bag toți angajații în șomaj tehnic?

·          pe ce perioadă se aplică șomajul tehnic?

·          se poate cumula indemnizația de șomaj tehnic cu alte indemnizații?

·          cum se calculează cuantumul indemnizației?

·          poate un angajat refuze intre în șomaj tehnic?

·          care este procedura?

·          în cât timp îmi recuperez banii?

·          ce documente trebuie depun și unde?

·          pot trimite orice angajat în șomaj tehnic sau sunt restricții?

·          ce fac cu angajații care beneficiază de zile libere plătite pentru stau acasă cu copiii?

·          e mai bine pentru mine trimit oamenii în șomaj tehnic sau am altă variantă?

 

Legislația la zi pentru șomaj tehnic

Cu ajutorul partenerului nostru, Lege5, am pus la final toată legislația, actualizată la zi, de care ai nevoie ca iei cea mai bună decizie pentru afacerea ta. 

Nu te baza pe acte pe care le găsești pe internet și care îți pot afecta deciziile pentru nu sunt aduse în prezent. Informațiile noastre sunt actualizate cu ultimele decizii aprobate de stat, din surse oficiale.

 

Documentație și mod de calcul șomaj tehnic

La finalul ghidului vei găsi documentația aferentă obținerii șomajului tehnic, precum și modalitatea concretă de calcul, în funcție de toate situațiile existente și legale.

 

Bonus : după ce cumperi ghidul, te vei bucura gratis de orice actualizare pe care o vom face imediat ce se publică noi norme.

 

 

 

Costul total al kit-ului este 29 lei

Total =

*Curs valutar 1 EURO = 0,0000 LEI

se încarcă...